Mija i Vuksan objavili su Lari da je Jakov živ. Ona isprva ne vjeruje i u šoku je. Leila objavljuje Jakovu da je trudna. Jakov i Lara napokon se susreću na Sustipanu...

60.ep - četvrtak 1. prosinca

Mija i Vuksan objavili su Lari da je Jakov živ. Ona isprva ne vjeruje i u šoku je. Odlazi kući i govori tu vijest Nikši. On je bijesan na Vuksana i Miju što pune Lari glavu takvim nebuloznim glupostima, ali Lara vjeruje da bi to mogla biti istina.Leila objavljuje Jakovu da je trudna. Jakov je u šoku, ali onda kaže Leili da je sretan. Leila na trenutak pomisli kako je to šansa da opet pridobije Jakova i poljubi ga. Jakov odbija Leilu govoreći joj kako će se brinuti o njoj i djetetu do kraja života ali njih dvoje ne mogu biti zajedno.

Lara dolazi na brod Zlatarovih saznati informacije o Jakovu. U hodniku zatiče Leilu koja se prenerazi kad je vidi. Lara ispituje Leilu tko je ona, ali Leila joj ne želi ništa otkriti. Dolazi Tonči kojeg Lara izravno pita je li Jakov živ. Tonči bi najradije rekao istinu, ali boji se ugroziti Jašinu sigurnost. On samo kaže Lari neka najbolje zaboravi Jakova.Karmen prijeti Alenu da će sve otkriti Vjeri. On je pokušava panično zaustaviti. Karmen na kraju ipak ne otkriva njihovu tajnu. Daje otkaz i odlazi iz kuće s objašnjenem da ima novog dečka. Alen odlazi za Karmen ljutito je ispitujući je li to istina. Njihovu svađu čuje Vjera koja shvati da su Alen i Karmen ljubavnici. Zoran priprema svečanu večeru za Miju i očekuje njen dolazak. Mija napokon dolazi i Zoran je izravno pita hoće li se udati za njega. Jakov i Lara napokon se susreću na Sustipanu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju