Nakon dugih šest godina patnje i razdvojenosti večeras će najpopularniji TV junaci Hrvatske konačno pasti jedno drugom u naručje.

Nakon dugih šest godina patnje i razdvojenosti večeras će najpopularniji TV junaci Hrvatske konačno pasti jedno drugom u naručje. Nakon zastrašujućih otkrića da je njihov sin jedinac ipak živ, ali odrasta u uvjerenju da mu je Dinko otac, Lara i Jakov će ponovno okupiti svoju obitelj. U napetim trenucima večerašnje epizode gledatelji će imati priliku vidjeti mnogobrojne atraktivne scene koje su snimane ne olujnom moru. Nakon završetka duge agonije Lara i Jaša će se sa Zlajom vratiti u Split. Tamo će Zlaja upoznati ostale članove obitelji Zlatar. Sretni i zadovoljni glavni likovi neće ni primijetiti kako ih u stopu prati tajanstvena žena u crnom, Dalia. Jemenka ne priznaje poraz, slijepo je fokusirana na svoje ciljeve i spremna je na sve da ih postigne. Dalia je Leilina sestra koja se dolazi osvetiti krivcima za sestrinu smrt. Ovaj lik utjelovila je glumica Sanja Popović.

Biografija (Sanja Popović)
Mlada glumica rođena je 1985. godine u Beogradu, a diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Radila je kao voditeljica emisija za djecu na Happy TV-u. Od filmskog opusa zapaženu je ulogu imala u filmu 'Plavi voz' iz 2010. godine. Glumila je i u ovogodišnjem filmu 'Zmajovini pangalozi' te ranije u filmu Hadersfil. Okušala se i u inozemstvu glumeći u TV seriji 'Il restauratore' koju je producirao talijanski RAI1. U kazalištu je Sanja glumila u mnogobrojnim predstavama poput 'Ćelave pjevačice', 'U potrazi za izgubljenim vremenom',' Le supplici' i dr. Ova ljepotica je trenirala stolni tenis i završila školu klizanja, a završila je i osnovnu glazbenu školu.