Početak ljubavne priče između Lare i Nikše ovaj tjedan će dobiti svoji uzbudljivi nastavak. Nakon nedoumica Lara će ipak pristati na Nikšinu prosidbu i krenuti u prireme za vjenčanje.

Nova TV, 'Larin izbor', četvrtak 24. studenog u 21 sat!

Početak ljubavne priče između Lare (Doris Pinčić) i Nikše (Stefan Kapičić) sljedeći tjedan će dobiti svoji uzbudljivi nastavak. Nakon nedoumica Lara će ipak pristati na Nikšinu prosidbu i krenuti u prireme za vjenčanje. Ulaskom Vuksana (Milan Štrljić) u njen život Lara će shvatiti kako ima oca, a njezina će se majka Mija (Sanja Vejnović) morati obračunati sa svojim duhovima iz prošlosti - nedovršenom ljubavnom pričom.

Jaša (Ivan Herceg) je nakon povratka u Split ugledavši Laru i Nikšu kako se ljube, odlučio prikriti svoj povratak. Međutim igrom slučaja Tonči (Frane Perišin) će otkriti da je njegov sin živ i zdrav. Na dan Larinog vjenčanja s Nikšom, Jaša će saznati i da je Zlaja njegov sin. Šokiran tim podatkom on će krenuti prema hotelu kako bi spriječio Larino vjenčanje. Hoće li Lara postati Nikšina supruga ili će Jaša spriječiti vjenčanje gledatelji mogu saznati u četvrtak 24. studenog u 21 sat na Novoj TV.