Glumci Doris Pinčić i Filip Juričić, zvijezde serije "Larin izbor" ove će godine, u organizaciji službenog partnera 65. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na crvenom tepihu!

„Mislim da nema glumca koji ne želi otići na Filmski festival u Cannesu i osjetiti taj jedinstveni ugođaj! S obzirom da kod nas nema takve vrste crvenog tepiha, bit će mi veliko zadovoljstvo prošetati njime u Cannesu i doista se veselim što ću osjetiti dašak filmskog glamura“, izjavila je glumica Doris Pinčić koja je osvojila srca široke publike ulogom lijepe Lare u popularnoj hrvatskoj seriji "Larin izbor".

Glamuroznim crvenim tepihom prošetat će u društvu svog kolege iz serije Filipa Juričića, hrvatskog glumca poznatog po brojnim kazališnim, televizijskim i filmskim ulogama. Kao i njegova kolegica, i Filip se izuzetno raduje gostovanju na najpoznatijem svjetskom filmskom festivalu. Pod sloganom „Uspjeti s dostojanstvom“ Chivas želi otkriti pravu bit festivala u Cannesu stavljajući naglasak na vrijednosti poput hrabrosti, bratstva, časti i kavalirstva. Chivas Regal kroz „Viteštvo 21. stoljeća“ želi istaknuti kako osjećaj materijalizma ne smije zasjeniti bezvremenske ljudske vrijednosti. Takvu inicijativu Filip komentira:

„Današnji vitez, baš kao i u davna vremena, mora biti hrabar, častan i odan, a te se odlike ne stječu preko noći već se grade dugo i promišljeno.“

Na fesivalu će sudjelovati legendarni Robert de Niro, a moguće upoznavanje s njim komentirala je popularna Lara: „U filmskom svijetu imam puno uzora i ne mogu reći da ne bih htjela upoznati i velike svjetske glumce poput Roberta de Nira, ali mogu reći da mi je velika čast i što trenutačno radim s velikim hrvatskim zvijezdama kao što je Marija Kohn“, rekla je Doris Pinčić.

Doris Pinčić i Filip Juričić uskoro će se pridružiti slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu, zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.