Sljedeći tjedan glumačkoj ekipi serije pridružit će se i kći poznatog glumca Milana Štrljića, Iva koja će se pojaviti u ulozi prodavačice te postati prijateljica Dinkove žene Lidije.

Sljedeći tjedan glumačkoj ekipi serije pridružit će se i kći poznatog glumca Milana Štrljića, Iva, koji je u seriji tumačio ulogu Larinog oca Vuksana. Iva s ocem ipak ne dijeli set, budući da njezin lik u seriju ulazi nakon što je Vuksan preminuo. Iva će se pojaviti u ulozi prodavačice koja će postati prijateljica Dinkove žene Lidije (Marija Tadić). Upravo će njezin lik dati snage Lidiji da postane neovisna žena. Ivin lik Iris Rončević je tridesetogodišnjakinja koja je u mladosti uvijek radije birala društvo i zabavu umjesto knjige i učenja. Zbog ovoga se kajala kasnije u životu, jer iako inteligentna i sposobna, bez diplome nije mogla naći dobar posao. Ipak, Iris je uspjela zadržati vedar duh, ona je uvijek spremna na šalu i smijeh.

Iva Štrljić je kazališna, televizijska i filmska glumica rođena 1977. godine u Beogradu gdje je završila Akademiju umjetnosti. Glumila je u seriji 'Jelena', a bila je i televizijska voditeljica. Glumica se bavila i promocijom raznih modnih marki, a pojavila se u reklami za Loto. Svestrana Iva napisala je svoju prvu knjigu 'Nemaš pojma koliko te volim' koji je u Srbiji postao besteller. U njezin filmski opus spadaju mnogobrojni filmovi poput 'Bledi Mesec' Ljubiše Samardžića i 'Slobodan pad' Vladimira Džukelića.