Tonči ne uspijeva dokazati svoju nevinost pred talijanskom policijom. Uhapšen je zbog posjedovanja narkotika. Tonči traži od Lucijana pomoć.

Tonči ne uspijeva dokazati svoju nevinost pred talijanskom policijom. Uhapšen je zbog posjedovanja narkotika. Tonči traži od Lucijana pomoć. Lucijan hini kako mu je spreman pomoći, a zapravo osigurava da Tonči ostane u zatvoru do daljnjega.
Jakov i Lara razgovaraju telefonom. Jakov joj otkriva kako je u Crnog Gori, ali ne smije joj ništa više otkriti zbog opreza. Lara inzistira da dođe k njemu u Crnu Goru. Jakov pristaje i dogovara s Larom mjesto sastanka.

Nikša i Jakov su na tragu Karmen. Otkrivaju brod kojim je Karmen prevezena iz Italije. Međutim nju nisu uspjeli pronaći. Nikša je očajan i polako gubi nadu. Dinko se posvađa s Esmom i otjera nju i malog Amara s broda. Esma na ulici ugleda Karmen. Ana je otkrila kako se Lara i Jakov trebaju sastati u Crnoj Gori i smišlja pakleni plan osvete. Lara se iskrcava u luci Bar u Crnoj Gori. Pred njom se zaustavi limuzina iz koje izlazi nepoznat muškarac.