Najgledanija domaća serija 'Larin izbor' dobila je i svoje soundtrack izdanje! Mediteranska ljubavna priča prožeta je snažnim glazbenim momentima za koje je zadužen skladatelj Tonči Huljić.

Najgledanija domaća serija 'Larin izbor' dobila je i svoje soundtrack izdanje. Suradnja Nove TV, produkcijske kuće MediaPro Entertainment i Croatia Recordsa rezultirala je CD izdanjem s naslovnom pjesmom i glazbom iz Larinog izbora koji je za male ekrane prikovao gotovo sve generacije. Mediteranska ljubavna priča dvoje mladih iz socijalno različitih obitelji snimana u vrhunskoj produkciji prožeta je snažnim glazbenim momentima za koje je zadužen skladatelj Tonči Huljić. Naslovna pjesma 'Samo jubav ostaje (Vrime o'mižerije)' vrlo brzo je postala pravi hit, a odnedavno je radijskim, ali i TV eterom zavladala 'Providenca'.

Autorski dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić tako su još jednom nježnom pjesmom pogodili u srž publike koja napeto prati sve zaplete junaka serije. Ove skladbe kao i originali i instrumentalne verzije nekoliko pjesama s izdanja 'Ka hashish' objavljenog prošle godine mogu se naći na soundtracku 'Larin izbor'. Ovaj soundtrack zabilježio je ovotjedni najviši ulaz na TOP listi prodaje domaćih izdanja, stoga možemo zaključiti da Tonči Huljić i Madre Badessa bend s gostujućim pjevačima Petrom Grašom i Markom Pecotićem Pecom nastavljaju osvajati ležernošću mediteranskog zvuka.