Lucija Matković iz Zadra pobijedila je u Konzumovoj nagradnoj igri te dobila priliku glumiti u omiljenoj seriji Larin izbor.

Lucija Matković iz Zadra pobijedila je u Konzumovoj nagradnoj igri te dobila priliku glumiti u omiljenoj seriji Larin izbor. Osamnaestogodišnja maturantica ima ambiciju upisati glumačku akademiju, a njen talent vidjet ćemo uskoro u seriji za koju je ovih dana snimila dvije scene. Zahvaljujući videu u kojem je uspješno odglumila Blanku dobitnici nagradne igre dodijeljena je uloga medicinske sestre. Luciju ćemo vidjeti u društvu glumaca Brune Bebić Tudor i Filipa Juričića.
Baš kao i glavna glumica serije i Lucija dolazi iz Zadra tako da je sa svojom sugrađankom Doris Pinčić imala priliku popričati o glumačkoj karijeri te prijamnom ispitu na Akademiji koju će ove godine pokušati upisati.

''Bilo mi je super na snimanju, oduševljena sam glumcima, svi su simpatični i dragi. Na setu serije vlada opuštena atmosfera, zafrkavali smo se, a kako je to bilo moje prvo snimanje bila sam jako uzbuđena. Velika mi je želja upisati glumu tako da sam razgovarala s Doris koja mi je pričala kako izgleda prijemni ispit. – izjavila je Lucija Matković.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju