Večeras ne propustite fatalni susret glavnog negativca serije Dinka i Leile. Od tog trenutka spojit će se Dinkov i Leilin životni put. Nakon Jašinog uhićenja, Lara će biti u potpunom rasulu.

Ovog tjedna u seriji 'Larin izbor' dogodit će se fatalni susret glavnog negativca serije Dinka (Filip Juričić) i Jemenke Leile (Jana Milić). Nakon Jašinog uhićenja, Lara će biti u potpunom rasulu. Nikša se pak boji da Lara ne otkrije njegovu suradnju s Dinkom kao i činjenicu da je on taj koji je izdao Jakova. Našavši se u bezizlaznoj situaciji lijepa Jemenka Leila ponovno razmišlja o samoubojstvu. U zadnji čas spasit će je Dinko koji će na prvi pogled biti očaran lijepom strankinjom. Od tog trenutka spojit će se Dinkov i Leilin životni put, a Jemenka će pod Dinkovim utjecajem napakostiti obitelji Zlatar.

Dinko će pak s vremenom prepoznavati intenzivne osjećaje prema zanosnoj Leili. Kako bi promijenila svoj život Leila će ošišati svoju dugu kosu te promijeniti način odijevanja. No unatoč promjeni izgleda i dalje će misliti na zgodnog kapetana koji joj je spasio život.