Glumica Ecija Ojdanić trenutno je najpopularnija kao negativka Nela Zlatar u našoj hit seriji 'Larin izbor'. Pogledajte što je sve otkrila u ekskluzivnom intervjuu!

>>> Cijeli intervju pogledajte OVDJE!!!

Obožavatelje je osvojila kao Nela Zlatar, a mnogi od njih jedva su čekali saznati više o svojoj omiljenoj glumici. Iznenadila se koliko zapravo ima Facebook fanova, a priznala je i da joj teško pada slava- posebno ako nema vremena za sve svoje obožavatelje!

Jedno od najpopularnijih pitanja bilo je ono s kim će na kraju Nela završiti, no popularna glumica nije nam htjela u potpunosti otkriti kako će sve završiti. 'Bit će to iznenađenje, moram priznati. Ali bit će sve dobro s Nelom na kraju', otkrila je Ecija.

U intervjuu nam je otkrila i kakav je osjećaj biti dio popularne serije, kako se nosi s ljudima koji je prepoznaju na cesti, te koji bi lik iz serije voljela igrati da nije Nela. 'Bila bi Dinko, zato što je zanimljivi negativac sa zanimljivom dozom humora. Zato što to Filip tako sjajno radi, onda bi i ja voljela biti tako vješta u toj ulozi', priznala je.

'Mislim da su uloge negativaca zanimljivije publici, a i glumački su izazovnije. Jako mi se sviđa Nela. Mislim da ona nije tipična negativka, moja interpretacija išla je u smjeru da joj damo tu jednu ljudsku crtu. Ona više napravi glupost i onda se pokaje. Čovjek koji prizna da je pogriješio, samim tim je i draži', objašnjava i dodaje kako bi voljena biti uporna poput Nele.

Osim toga otkrila je koliko je zapravo slična svom liku, te kako se slaže sa svojim televizijskim suprugom.

Otkrila je i kako njen suprug reagira na škakljive scene koje mora snimati polugola. 'Moj suprug je jedna kritična osoba, više primjedbi ima na izvedbu. No, mislim da on to dosta dobro podnosi il' se pravi da to dosta dobro podnosi', kaže Ecija. Priznala je i da obožava svog serijskog supruga Franu Perišina (Tonči Zlatar) s kojim se odlično slaže.

Osim glume, jako voli plesati. A tajna njenog izgleda je sreća, pravilan prehrana i redovita tjelovježba.

Pogledajte cijeli intervju s Ecijom Ojdanić na našem portalu Dnevnik.hr!