Zvijezda Larinog izbora Doris Pinčić proslavila je svoj 24. rođendan na setu serije. Ne propustite novu sezonu Larinog izbora uskoro na Novoj TV!

Zvijezda Larinog izbora Doris Pinčić proslavila je svoj 24. rođendan na setu serije. Prošle godine slavila ga je zajedno s viješću o gledanosti i brojkama koje su tijekom sezone još rasle. Godinu dana kasnije, Doris Pinčić je najomiljenije TV lice zajedno s ostalom glumačkom ekipom koja joj se pridružila u slavlju. Larin tim vratio se nakon ljetne stanke na set i nastavlja snimati nove nastavke.

Serija je osvojila zemlju i regiju, proizvod koji je prodan u čak 19 zemalja diljem svijeta i iz serijske uspješnice prerastao u filmski hit koji sa svakim danom prikazivanja u kinima ruši sve rekorde. Druga sezona serije uskoro će početi na ekranima Nove TV. Ljubavna priča Jakova i Lare u novim nastavcima morat će prevladati nove prepreke te dokazati da prava ljubav uvijek pobjeđuje. Njihova veza bit će stavljena na veliku kušnju. Osvetnici će ih pokušati razdvojiti te ugroziti sreću i živote cijele obitelji Zlatar. Jakov i Lara vraćaju se starom životu u vili Zlatar nakon finalne borbe sa zlim Dinkom, a ubrzo će ih razveseli najljepša vijest na svijetu, ali i posjetiti okrutna bolest te neki novi ljudi koji će učiniti sve da njihovoj neizmjernoj sreći dođe kraj. Mogu li Jakov i Lara podnijeti još jedno razdvajanje, može li se hrabri Jaša ponovno izboriti za sreću svoje obitelji i hoće li zla kletva koja ih prati napokon zauvijek biti prekinuta, saznat ćemo u novim uzbudljivim nastavcima 'Larinog izbora'. Jedan od novih likova utjelovit će beogradska glumica Sanja Popović, a na set serije stiže i bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore, glumac Branimir Popović.