Započelo je snimanje druge sezone hit serije 'Kud puklo da puklo'

Ovih dana opet je oživio set hit serije ''Kud puklo da puklo'', te su se popularni likovi dramske uspješnice Nove TV nakon kraće pauze okupili na jednom mjestu. Započelo je snimanje druge sezone popularne serije na zagrebačkim lokacijama kao i na onima na Žumberku. I dok ćemo većinu glumaca nastaviti pratiti u novim nastavcima koje ćemo pratiti na Novoj TV od jeseni, naći će se i poneko novo lice koje će najpoznatije ličko selo učiniti još bogatijim i osebujnijim.

Još je rano govoriti o tome tko će se sve naći u uz bok najjačih glumačkih imena koji su bili dio uspješne prve sezone, no produkcija serije najavljuje još ''luđu'' i zabavniju ekipu uz koju ćemo se svi dobro nasmijati i zabaviti. Za to će se naravno pobrinuti i neki od glavnih aktera iz prvotne postave serije. Mirna Medaković i Momčilo Otašević snimili su već svoje prve scene, a osim Katarine i Damira, u Oštrovac se vraćaju i Mile i Stipe, Barbara, Josip, Diana, Sveto, Zdenka, Ane, Marko, Višnja, Tomislav i Snježana.

Autori i glavni pisci serije Vlado Bulić i Mirna Miličić intenzivno rade na svim detaljima koncepta nastavka popularne serije koja je srušila sve rekorde gledanosti u prvoj sezoni. Serija tako s ponosom nosi titulu najgledanije serije i u 2014. i u 2015.godini, a u prosjeku ju je pratilo skoro 700 tisuća gledatelja. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti nastavak priče koja je, prisjetimo se, završila s ''happy endom''. Damir i Katarina ušli su u brak, a u selo i njihove živote ući će u novoj sezoni i neki novi likovi, te novi uzbudljivi zapleti.