Sveto je ipak živ i ljutit na Milu! Uz to, u hotel stiže i bijesna Barbara s crknutom mikrovalnom, optužujući Milu da je zbog njegovog ilegalnog spajanja na struju nastao kratki spoj, koji joj je uništio svu bijelu tehniku.

2. ep.

Sveto je ipak živ i ljutit na Milu! Uz to, u hotel stiže i bijesna Barbara s crknutom mikrovalnom, optužujući Milu da je zbog njegovog ilegalnog spajanja na struju nastao kratki spoj, koji joj je uništio svu bijelu tehniku. I dok Sveto i Barbara odlaze kod Katarine po odštetu, Mile, Marko i Stipe iznose Stanislavovo tijelo umotano u tepih, ostavljaju ga kraj rupe koju je kopao tražeći dijamante, te odluče čekati da netko od seljana nađe leš. Nestrpljivi Mile želi „ubrzati“ stvar – vodi Zdenku u berbu divljeg luka želeći da ga ona nađe. No, kada ugleda tijelo, Zdenka pada u nesvijest. Mile je u panici!

Za to vrijeme, Katarina ne pristaje na Svetinu procjenu štete na aparatima, uvidjevši da je pljačka. Sveto odlazi do Marka i prijeti policijom. Marko se uspaniči na sam spomen policije i pristaje na sve zahtjeve. Kada Višnja sazna da je Marko potrošio sav Katin novac, Marko Višnji, Kati i Damiru ispriča sve o smrti u hotelu. Višnji je to previše i traži razvod, a Damir se odlazi obračunati s ocem.
Sveto mora preuzeti sve obveze oko leša jer je nađen na seoskoj livadi. Sveto negoduje, a kada konačno pristane, mrtvacu zazvoni mobitel. Na telefonu je Dario koji, saznavši vijest o smrti, kreće sa ženom u Oštrovac osobno preuzeti brigu oko leša.


>>>> Kud puklo da puklo, 9. rujna