Sveto moli Zdenku da se vrati kući. Kada ona to odbije, njemu ne preostaje ništa drugo nego preuzeti stvar u svoje ruke i postati kuhar i spremačica u Milinoj kući.

2. sez., 21. ep.

 

Sveto moli Zdenku da se vrati kući. Kada ona to odbije, njemu ne preostaje ništa drugo nego preuzeti stvar u svoje ruke i postati kuhar i spremačica u Milinoj kući. No, njihov suživot izaziva nove probleme.
Ane saznaje da u Oštrovac stiže vlč. Mirko i odmah kreće u planiranje bebinog krštenja. To izazove niz situacija s Tomislavom koji, na njeno zgražanje, odbija krstiti kćer.

Između Mirande i Darija se zahlađuje odnos kada ih Tina uhvati u krevetu i izazove skandal. Dario se odluči više posvetiti Sarin te oduševljen otkriva da oštrovačka klima godi njenom zdravlju. Problem s astmom kao da je nestao, a Sara želi zauvijek ostati u selu.

Nakon uspješno položenog ispita, Katarina se vraća kući blago pijana i zatiče roditelje s kojima je tek naoko sve u redu. No, dok je izbivala, u stanu Došenovih se odvijala prava tragikomedija: njihovi bračni savjetnici su bivši supružnici koji se ne trpe, pred Markom i Višnjom vade svoj prljavi veš, što ne završava dobro ni po Došenove.


>>>> Kud puklo da puklo, 6. listopada