U hotelu izbija prava salonska tuča koju Stipe zaustavlja pucnjavom iz pištolja. Svi lude na Stipu: Mirsada je ozlijedio komad žbuke s plafona, a Miranda prijeti policijom.

2. sez., 40. ep.

U hotelu izbija prava salonska tuča koju Stipe zaustavlja pucnjavom iz pištolja. Svi lude na Stipu: Mirsada je ozlijedio komad žbuke s plafona, a Miranda prijeti policijom. Kad saznaju da referent dolazi jer je netko prijavio pucnjavu, Mile i Stipe odvode azilante na izlet u lov kako bi ih oraspoložili. No, dok oni raspravljaju tko je bolji poznavalac šume, azilanti im se izgube iz vida. Nezadovoljan situacijom koju zatiče pri dolasku u Oštrovac – pucnjava u hotelu, azilant uhvaćen u Đurinu zamku – referent odvodi azilante iz sela.

Damir i Katarina pronalaze Matu u polubunovnom stanju s potresom mozga, javljaju Tini što se dogodilo te ona preuzima brigu za njega. Iako Mate ne želi optuživati Vjeku i Mrkog i govori kako je zaslužio batine, Tina, Josip i Damir smišljaju način kako da se osvete Vjeki i Mrkom: Tina poziva Mrkog i Vjeku da joj budu modeli za slikanje - aktova. Kada shvate da im netko krade kamion, gotovo goli istrčavaju na cestu, a Josip čitavu situaciju snima dronom.

>>>> Kud puklo da puklo, 2. studenog