Dok Miranda inzistira da se azilanti uhite, Srećko obavijesti Dijanu i Josipa da će im platit put u London.

2. sez., 39. ep.

Dok Miranda inzistira da se azilanti uhite, Srećko obavijesti Dijanu i Josipa da će im platiti put u London. Paralelno, Barbara shvati da je Srećko ukrao ogrlicu da plati putovanje. Usred istrage Mate nađe ogrlicu koju je Srećko uspio neopazice vratiti i natjera posramljenu Mirandu da se ispriča azilantima.

Barbara se prihvatila podučavanja azilanata. Dok im ona pokušava držati lekcije iz hrvatskog, prekida je Marko koji je Iki odlučio namjestiti iščašeno rame. No, ispostavi se da je jedan od azilanata liječnik koji može pomoći starici. Ika isprva negoduje, ali nakon što joj Marko nanese silnu bol, prepusti se azilantu koji ju izliječi.

Iako pod dojmom Matinog poljupca, Tina je uvjerena da ju je on samo iskoristio da dokaže da nije gay. Iznenadi se kada ju on pozove na spoj. Mate krene na spoj s Tinom, ali ga presretnu Vjeko i Mrki koji mu se svete jer je prevario Larissu.

Mile je posvećen punjenju budžeta hotela Mirsadovom muzikom. Uspio ga je nagovoriti da svira u hotelu, ali ga nedugo zatim otme Sveto ponudivši mu veći novac. Kada Mile prijavi Svetu policiji jer toči alkohol bez dozvole, a i dućan pretvara u ugostiteljski objekt, Mirsad se vraća Mili. Ljut zbog kazne i prijave, Sveto dolazi u hotel obračunati se s Milom.

>>>> Kud puklo da puklo, 30. listopada