Mile je razotkriven kao krivac za požar. No, na Svetinu žalost, Rakić zaključi da požar nije bio namjeran te odbije uhapsiti krivca.

2. sez., 16. ep.

Mile je razotkriven kao krivac za požar. No, na Svetinu žalost, Rakić zaključi da požar nije bio namjeran te odbije uhapsiti krivca. Ipak, Mile dobiva jezikovu juhu od ukućana, dok Sveto izigrava patnika i preuveličava štetu na svojoj kući.

Tina bježi iz Oštrovca Darijevim autom, no auto joj ubrzo zapne u jarku, a u pomoć joj pristigne Mate. No, kada sazna da je auto koji Tina vozi ukraden – on ju hapsi. I dok Dario izvlači kćer iz zatvora, Sara, uplašena Mirandinom prijetnjom kaznom, pobjegne iz hotela.

Dario sa seljanima kreće u potragu i to s dva tima: s jedne strane, Damir i Josip koji zadirkuju revnog Matu, a s druge Mile i Sveto koji izluđuju Darija svojim prepucavanjem. Ipak, sve se dobro završi kada Saru pronađu u Stipinom društvu.

Zabrinuta Zdenka od babe Jake traži pomoć u rješenju Katinog 'problema'; kada vidi koliko težak slučaj jalovosti ima pred sobom, Jaka ima samo jedno rješenje – kozju nogu!

 

>>>> Kud puklo da puklo, 29. rujna