Zdenka zamoli Milu da razgovara s Damirom i nagovori ga da ode na pretrage.

2. sez., 38. ep.

Zdenka zamoli Milu da razgovara s Damirom i nagovori ga da ode na pretrage. Umjesto toga, Mile se sukobi s Markom: očevi se posvađaju oko krivca za neplodnost. Damir se razbjesni i odluči obaviti pretrage te s Katom odlazi u Zagreb. No, on ne shvati to ozbiljno i ne uspije dati uzorak. Katarina se naljuti.

Kako bi iskamčio novce namijenjene azilu, Mile ima plan: da bi povjerenika uvjerio u tolerantnost mještana, organizirat će paradu tolerancije. Mate, zatečen time što je glavna zvijezda parade, pred svima poljubi Tinu kako bi dokazao da nije gay. No, parada ipak uspije i Mile likuje. Ipak, kad se azilanti, među kojima i Mirsad, već sljedeći dan pojave u hotelu, Mile se nađe u problemu.

Diana se naljuti kad shvati zašto je Barbara zvala Srećka. A kada Sveto nadoda da ih je uhvatio u klinču na kauču, situacija se zahukta. Diana i Josip zgroženi odlaze, a Barbara od Srećka traži da plati Dianino putovanje te on krade Mirandinu ogrlicu. Kada Miranda shvati da joj je nestala ogrlica, za krađu optuži azilante.

>>>> Kud puklo da puklo, 29.listopada