Dario prima poziv bivše žene Suzane, koja traži od njega da dođe po kćeri. Iako ne zna što će s njima u Oštrovcu usred potrage za dijamantima, Dario je prisiljen dovesti Tinu i Saru u Oštrovac.

2. sez., 15. ep.

Dario prima poziv bivše žene Suzane, koja traži od njega da dođe po kćeri. Iako ne zna što će s njima u Oštrovcu usred potrage za dijamantima, Dario je prisiljen dovesti Tinu i Saru u Oštrovac, gdje ih dočeka novi skandal koji je priredila Miranda, posvađavši se s Anom i Barbarom oko ležaljke pred hotelom.

U Oštrovac stiže policajac Mate koji je odlučan riješiti slučaj paleža. Da bi držao na oku nadobudnog policajca, Mile mu predloži da se smjesti kod Stipe, koji nije oduševljen idejom. Kad Sveto optuži Milu za požar, Stipe ga priprema za razgovor s Matom. Ipak, Mile se slomi i sve prizna.

Tražeći dokaze protiv Mile, Sveto otkrije da Kata proučava neplodnost i svojim zaključcima zabrine Zdenku. Kada glas o Katinoj neplodnosti dođe do Barbare, ona nagovara Zdenku da ode k babi Jaki u Krasinac koja liječi neplodnost. 

>>>> Kud puklo da puklo, 28. rujna