Uoči bikovanja, Sveto optužuje Milu da je napio Slavu, a Mile želi da Sveto odustane jer će se osramotiti. No, bikovanje se ipak održi.

2. sez., 13. ep.

Uoči bikovanja, Sveto optužuje Milu da je napio Slavu, a Mile želi da Sveto odustane jer će se osramotiti. No, bikovanje se ipak održi. I dok pijani Slave pada, a Milina ekipa dobiva prednost, Miranda „spašava“ stvar i Milinom timu pokaže grudi. Taj šok iskorištava Svetin tim koji pobjeđuje, dok Milin tim bijesni. Mirandin potez izazove i bijes seoskih žena, koje su zgrožene njenim ponašanjem, kao i time što su muškarci otvoreno buljili u njene grudi. Njihova osuda utječe na Zdenku, koja se naljuti na Milu te iz prkosa odjene najljepšu haljinu i ode na Svetin koncert.

U međuvremenu, Žeravice su dobili zemlju te odlučuju iz hotela preseliti kod Svete koji im je ponudio jeftiniji smještaj. Josip i Diana ne žele dijeliti kuću sa strancima pa Diana odluči da će ona i Josip živjeti kod Barbare.

I dok Sveto pjesmom zabavlja Oštrovčane, bijesni Mile želi mu se osvetiti te sa Stipom pali Svetin vatromet. Sve krene po zlu: vatromet zapali Svetinu kuću, koncert se prekida i svi žure ugasiti požar.

>>>> Kud puklo da puklo, 24. rujna