Kako se ne bi žalili na neregularnost izbora, Dario nudi Barbari i Marku mjesto u Odboru, a iz njega izbacuje Stipu i Ane.

2. sez., 31. ep.

Kako se ne bi žalili na neregularnost izbora, Dario nudi Barbari i Marku mjesto u Odboru, a iz njega izbacuje Stipu i Ane. Novoformirani Odbor izglasa da se Dariju proda parcela po cijeni od 1 kune. Mile i Sveto ostaju razočarani. No, kada Don Ante u hotel dovede producente koji u okolici Krasinca planiraju snimati vestern, Mile vidi priliku. S Markom i Svetom odmah kuje plan kako da film dovede u Oštrovac pa odluče sabotirati Krasinački vodovod. No, Marko razbije krivu cijev i bez vode ostane Oštrovac, što Marko iskoristi da zaradi od prodaje vode iz pumpe, a Sveto se uspaniči kad Stipe naloži Mati da istraži slučaj.
Larissa se prijavi za posao filmske šminkerice. No, kada vidi da joj je Diana konkurencija, između djevojaka izbija svađa.
Damir posumnja da je Kata trudna te ju to otvoreno pita. Na njegovu žalost, ona to negira. Naposljetku ipak odluče ozbiljno poraditi na djetetu.

>>>> Kud puklo da puklo, 20. listopada