Mile, Sveto i Stipe nazivaju birače i nude im svakojake usluge za glas za Darija.

2. sez., 30. ep.

Mile, Sveto i Stipe nazivaju birače i nude im svakojake usluge za glas za Darija. Barbara to saznaje i traži poništenje izbora. No, kako je i sama mimo pravila poslala Slavu k biračima, ostaje bespomoćna. Slave, ne sluteći ništa, u glasačku kutiju ubaci Mirandine listiće te Dario odnosi pobjedu. Kako bi ih vratio o Odbor, Mile i Sveto mu obećaju besplatne parcele, što posebno obraduje Mirandu. Ipak, Mile im ubrzo dolazi s problemom - Odbor im ne želi zemlju predati besplatno.

Barbara ludi zbog rezultata izbora i ne želi odustati od dokazivanja pravde. Dolazi kod Marka, podmiti ga kremšnitama te on brzo pristaje na Barbarin prijedlog revizije izbora. Zajedno obilaze Barbarine glasače i shvaćaju da je pobjednica na izborima bila Barbara. Ona zaprijeti Dariju novim izborima - zbog namještaljke. Miranda priznaje šokiranom Dariju da je ona namjestila izbore.

Snježana i Tomislav su došli po bebu. Snježana se oprašta sa svima i odlazi u Budimpeštu. Obilazeći glasače, Barbara vidi Katu kojoj pozli te nagovijesti Marku i Zdenki da će dobiti unuče. Zdenka je presretna!

>>>> Kud puklo da puklo, 19. listopada