Na sučeljavanju Barbara iznevjeri Marka: kada on krene vrijeđati Darija, Barbara se ograđuje, tvrdeći da je Marko primitivac. Marko poludi te si tako minira poziciju.

2. sez., 29. ep.

Na sučeljavanju Barbara iznevjeri Marka: kada on krene vrijeđati Darija, Barbara se ograđuje, tvrdeći da je Marko primitivac. Marko poludi te si tako minira poziciju. Nakon sučeljavanja, rezultati pokazuju da su Dario i Barbara izjednačeni.


Na dan izbora, tenzije između suprotstavljenih strana sve više rastu. I dok se na biralištu sukobljavaju Barbara i Miranda, Marko lažira glasačke listiće sa svojim imenom te dojavljuje Mati da je na biralištu postavljena bomba. Mate evakuira zatečene birače, a Barbara sumnja u istinitost dojave. Nakon Mile i Svete, na mjesto događaja stiže i Marko koji tvrdi da je stručnjak za razminiranje. Unatoč Matinoj zabrani, odlazi u Odbor. No, ostali ga slijede te Marko ne uspijeva realizirati svoj plan: Mate i Barbara ga ulove u podmetanju lažnih listića. Mate ga vodi u kućni pritvor, a Katarina poludi na novu spačku svog oca.


Prema izlaznim anketama, Dario i Barbara su izjednačeni. I dok Barbara šalje Slavu da obiđe evakuirane glasače i omogući im da glasuju od kuće, Miranda ništa ne prepušta slučaju: prati Slavu i njegove listiće zamijeni lažnim za Darija.

>>>> Kud puklo da puklo, 16. listopada