Miranda organizira sahranu za Stanislava. Na Svetinu sreću, a Darijevu žalost, ne štedi pri odabiru grobnice, svećenika, pjesme itd.

4. ep.

Miranda organizira sahranu za Stanislava. Na Svetinu sreću, a Darijevu žalost, ne štedi pri odabiru grobnice, svećenika, pjesme itd. Netom prije sahrane, Ane, koja ne podnosi Mirandu i njezin bahatluk, donosi Dariju Stanislavov oprani prsluk u kojem je našla papirić, odnosno, kartu polja zakopanih dijamanata, te Dario i Miranda kreću kopati. Kada ih u poslu zatekne Stipe, oni mu slažu što rade te on odlazi. Ipak, zabrinut je da nisu otkrili da je tijelo premješteno.

Kada ne nađu dijamante, razočarani Dario i Miranda odlaze na sprovod, na kojem Marko puca i rasplače se. Naime, dobio je papire za razvod i to jako teško podnosi. I dok Katarina odvlači Marka sa sahrane, njemu ispada nožić. Kada Dario nađe nožić i shvati da su na njemu Stanislavovi inicijali (S.T.), Miranda skroji priču da je Marko ubojica koji je ukrao dijamante i zato je, pritisnut grižnjom savjesti, plakao na sahrani.

Marko svojim kukanjem izluđuje Katu i Damira. I dok Katarina shvaća da mora nešto poduzeti i nagovara slomljenog Marka da ode u Zagreb i pokuša se pomiriti s Višnjom, Miranda je sigurna da ima glavnog osumnjičenika za dijamante. To je Marko Došen i ona je spremna poduzeti sve da to dokaže.

>>>> Kud puklo da puklo, 11. rujna