Usprkos prosvjedima seljana, Tina je kažnjena s 80 sati rada za društveno dobro. Poslove joj zadaje Mate, koji prihvati Barbarinu ideju da čisti ulice, a potom ju uposli u svojoj arhivi.

2. sez., 19. ep.

Usprkos prosvjedima seljana, Tina je kažnjena s 80 sati rada za društveno dobro. Poslove joj zadaje Mate, koji prihvati Barbarinu ideju da čisti ulice, a potom ju uposli u svojoj arhivi. Premda je Tina buntovna i prgava, njih dvoje se na trenutak zbliže, i to nakon što je Mate odbio don Antin prijedlog da Tina radi za njega. No, don Ante tu ne staje s prijedlozima. Odluči kod Darija intervenirati da se ubrza sa sadnjom polja. Nakon što ulovi Slavu i Ivu kako kartaju, daje im otkaz.

Zdenka i Sveto plešu na snimanju spota. Na Dulin zahtjev, Sveto poljubi Zdenku koja ga šokirana ošamari. Kada Mile sazna za Zdenkin i Svetin poljubac, u kući Gavranovih nastaje cirkus, a Mile i Sveto se potuku. Duško pokušava smiriti situaciju te pokaže Mili dio snimke gdje Zdenka pljusne Svetu. Zdenka je ljuta jer ju je Mile krivo optužio, a on pak za sve krivi Duška i Svetu. Naposljetku, i Duško dobija udarac od Mile te odluči napustiti selo, dok Zdenka odluči napustiti Milu.

>>>> Kud puklo da puklo, 2. listopada