Od samog početka hrvatska dramska serija s elementima humora bilježi sjajne rezultate gledanosti, a uz epizodu ''Kud puklo da puklo'' koja je prikazana ove srijede bio je do sada najveći broj ljudi!

Od samog početka hrvatska dramska serija s elementima humora bilježi sjajne rezultate gledanosti, a uz epizodu ''Kud puklo da puklo'' koja je prikazana ove srijede bio je do sada najveći broj ljudi. Time je ova popularna serija srušila vlastiti rekord, bila je to do sada najgledanija epizoda, a jučer je Kud puklo da puklo bio i najgledaniji program na svim televizijama.

Prema podacima AGB Nielsena, uz omiljene junake sela Oštrovac, u srijedu 3.prosinca bilo je više od 819 tisuća ljudi. Serija je tako ove srijede ostvarila gledanost od 20,04 posto i 43,28 posto udjela u gledanosti.

Zanimljivim sadržajem i živopisnim likovima ''Kud puklo da puklo'' okuplja sve veći broj gledatelja, a sjajni rezultati ostvareni su i na ciljnoj skupini 18-54 na kojoj je serija jučer ostvarila čak 44,10 posto udjela u gledanosti.

Ako gledamo rezultate studenog, seriju ''Kud puklo da puklo'' koju pratimo u terminu od ponedjeljka do petka, u prosjeku je svakodnevno pratilo više od 695 tisuća gledatelja, te je u proteklom mjesecu bila najgledanija serija na malim ekranima.

Podaci:

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje:
Studeni, 2014., i 3.prosinac, 2014., Ciljna skupina: 4+
3.prosinac, 2014., Ciljna skupina: 18-54