U epizodnim ulogama gledatelji imaju priliku vidjeti Nadu Abrus kao Ružu, Mišu Mihočevića kao Jacka te Hrvoja Klobučara u ulozi inspektora.

Nakon što smo ovog tjedna bili svjedoci zabavne Uskokove potrage za Krešom, i sljedećeg tjedna gledatelje očekuju urnebesni trenuci uz najdraže likove.

Vidjeli smo kako je Tomislav otkrio svoj dar kuhanja, pa već početkom tjedna zajedno s Katarinom u kući otvara restoran 'Đurin san'. Tomislavov novi biznis nimalo se neće svidjeti Ani kojoj će preoteti goste iz restorana. Stoga, Mile i Stipe kreću u akciju preusmjeravanja automobila prema Aninom restoranu. Također ne propustite saznati tko će sve i kako pokušati sabotirati Tomislavov restoran.

U Oštrovac dolazi Svetina sestrična Ruža iz Amerike s mužem. Zanimljiva netrpeljivost između nje i Svete kao i Svetina prevara bit će glavni pokretač urnebesnih peripetija. Ne propustite doznati kako će Sveto opravdati novac kojeg je Ruža slala za Josipovo studiranje dok je s tim novcem podignuo kat kuće te hoće li Josip prihvatiti Ružinu ponudu za odlazak u Ameriku.

Ni ovoga puta, Mile i Stipe neće propustiti priliku okoristiti se bogatim Amerikancem Jackom. Oduševljeni njegovim kapitalom i podatkom da je lovac pa mu obećavaju lov. Vidjet ćemo tko će pucati, a tko će biti pogođen te tko će dobiti kaznenu prijavu za krivolov.

Ne propustite i sljedećeg tjedna pratiti zanimljive događaje iz Oštrovca, od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na Novoj TV!