Nakon uzbudljivih prvih nastavaka serije ''Kud puklo da puklo'' koja je oduševila gledatelje u prvom tjednu emitiranja, vidjet ćemo što nove i stare stanovnike Oštrovca očekuje idući tjedan.

Nakon uzbudljivih prvih nastavaka serije ''Kud puklo da puklo'' koja je oduševila gledatelje u prvom tjednu emitiranja, vidjet ćemo što nove i stare stanovnike Oštrovca očekuje idući tjedan. Da je seljanima popust draži od morala i etike pokazat će Svetina akcija "popust za potpis". Velečasni Mirko pokušat će spriječiti ovu akciju, no neće mu uspjeti.

Ručak kod Mile će se pretvori u potpuni debakl. Naime, Damir će ući kupaonu i zateći Katarinu golu. Hoće li ih ovaj događaj zbližiti ili još više udaljiti, te kako će Damir reagirati kada sazna da Katarina ima zaručnika vidjet ćemo u epizodama koje nas očekuju.

Stižu i novi izazovi za Đurine unuke. Snježana odlučuje ukinuti im vodu te na bunar stavlja lokot.
U jednom trenutku Katarina nestaje, cijelo selo dići će se na noge, a Damir, Ljubo i Hund krenut će u potragu po šumi.

Vidjet ćemo i kako Josipa u romantičnom pokušaju da se popne u Dianinu sobu spriječi Barbara koja mu zabranjuje da se viđa s njezinom kćeri. Diana će nakon svađe s majkom, odseliti Josipu. Hund će pronaći Katarinu u trenutku kad je Denis ponovno pokušava zaprositi. Ljut zbog prekinutog momenta Denis će se posvađati s Damirom, a svađa će završiti i tučom. Kako će Katarina reagirati kada sazna da je Damir mnogima ispričao kako je vidio njenu tetovažu na diskretnom mjestu, hoće li Josip nagovoriti Dijanu na brak, te kako će se ovaj put Sveto obračunati sa Milom i Stipom, saznat ćemo u novim nastavcima serije Kud puklo da puklo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju