Večeras na Novoj TV počinje nova dramska dnevna serija koju smo s velikim iščekivanjem očekivali - Kud puklo da puklo! Svaki dan od ponedjeljka do petka gledatelji Nove TV imaju priliku upoznati se sa živopisnim likovima poput Katarine, Kreše, Damira, Tomislava, Mile, Stipe, Ljube i brojnih drugih.

Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini (Mirna Medaković), Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.

Vidjet ćemo kako će Katarina reagirati nakon što upozna živopisne likove Oštrovca. Prvi dojam definitivno neće biti sjajan jer s ocem Markom ona će se ubrzo vratiti u Zagreb, i to s namjerom da se ne vrati više nikada u Oštrovac. Marko će ondje potražiti pomoć od Denisa, jedino on može Katarinu nagovoriti da se vrati u utrku za nasljedstvo. Denis će, zainteresiran za novac, u razgovoru s Katarinom spomenuti kako bi taj novac dobrodošao njihovoj djeci. Katarina će biti ugodno iznenađena Denisovim planovima za budućnost i tu će početi njena dvojba oko povratka u Oštrovac. Kada shvati da je Marko, iza njenih leđa, razgovarao s Denisom, posumnja u Denisova obećanja. Hoće li Katarina prekinuti s Denisom i hoće li upravo ovo biti glavni razlog njenog odlaska iz Zagreba? U ličkom selu Damira će pak Josip nagovarati da odu u Zagreb po Katarinu.

Poplavljeno selo i fizički obračun Mile i Svete
Tomislav i Krešo će perući se na bunaru, "poplaviti" selo. Ljubo i Damir, u potrazi za Hundom, raspitivat će se kod njih zašto je Katarina otišla. Vidjet ćemo po prvi puta i vidno razočaranog Damira kad shvati da postoji velika mogućnost da se Katarina neće vratiti. Krešo i Tomislav dan će provesti u krčmi kod Ane, gdje će je Tomislav gnjaviti svojim prehrambenim navikama. Na sastanku mjesnog odbora doći će i do fizičkog obračuna Mile i Svete. Tko je na čijoj strani, saznat ćemo u jednom od prvih nastavaka serije.

Snježana u gaćama svanula na Internetu
U prvom tjednu vidjet ćemo osim Katarininog odlaska i njen povratak u selo. Prolazeći kroz lokvu vode na cesti pošpricat će sređenu Snježanu koja je krenula na "dejt" sa Damirom. Bijesna Snježana napast će Katarinu, a tko će u ovom obračunu izvući deblji kraj vidjet ćemo uskoro. Snježana će se još jednom morati suočiti i s incidentom na Janjču jer će ju Ane dočekati sa snimkom na kojoj se vidi kako Snježana trči u gaćama po parkiralištu. Bit ćemo svjedoci burnih reakcija, a ni to nije sve - i Krešo i Tomislav će surfajući internetom naići na snimku s Janjča u kojoj su jasno prepoznali glavne aktere.

Hoće li Ane i Mile zbog ove situacije prisiliti Snježanu i Damira da se ožene? Tko će staviti lokot na bunar samo kako bi unuci napustili selo te koje nas sve peripetije očekuju u prvim epizodama dramske serije s elementima humora Kud puklo da puklo, saznat ćemo već od ponedjeljka!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju