Nova TV s dramskom serijom s elementima humora, 'Kud puklo da puklo', oštro prkosi konkurenciji te se serija od samog početka emitiranja nalazi pri samom vrhu najgledanijih formata.

Prema podacima AGB Nielsena, uz omiljene junake iz pitoresknog, fiktivnog sela Oštrovca od početka emitiranja, u prosjeku je svakog dana nešto više od 620 tisuća gledatelja, odnosno 34,84 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.

I prošloga tjedna (17.- 20.11.), u udarnom terminu gledatelji su bili uz program Nove TV, a ''Kud puklo da puklo'' u prosjeku je pratilo 731 tisuća gledatelja te je tako ova serija, u tom tjednu postigla najveću gledanost od početka emitiranja.

Uz bok jesenskog hita Nove TV, show 'Tvoje lice zvuči poznato', ponosno tako stoji apsolutni serijski hit - dramska serija ''Kud puklo da puklo''.

Vrhunska ekipa glumaca poput Žarka Radića, Milana Štrljića, Miodraga Krivokapića, Sanje Vejnović, Ecije Ojdanić, Barbare Vicković, te Suzane Nikolić svojim profesionalizmom i iskustvom uzor su mladim glumcima, koji pak s druge stane unose svojevrsnu svježinu na set na kojemu je bez obzira na užurbani tempo rada, uvijek veselo i zabavno.

Da je zaista tako, potvrđuje i Asim Ugljen koji u seriji utjelovljuje mladog seoskog majstora Josipa te dodaje: „Atmosfera na setu je nemoguće dobra. Ovo je ogroman posao gdje su obujam i tempo rada ubitačni i za očekivati je da stres i umor čine svoje i ljudi budu razdražljivi, pa se mogu dogoditi i konfliktne situacije. E, na ovome setu ne. Atmosfera je prekrasna, stvarno se svi dobro slažemo i strahovito puno šalimo, što me svaki dan iznova ugodno iznenadi.“

Glavne pokretače svake radnje - novac, moć i ljubav, serija 'Kud puklo da puklo' uspješno je uspjela pretvoriti u jednu atraktivnu i nadasve zaraznu fabulu.

Podaci

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: 15.09.2014.-23.11.2014.
Ciljan skupina: 4+

Ne propustite nove zgode i nezgode Oštrovčana od ponedjeljka do petka u 21 sat na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju