Csilla Barath Bastaić u ulozi Doris ima podmukli plan!

Do sada smo imali priliku vidjeti širok spektar hrvatskih glumaca u najpopularnijoj i najgledanijoj seriji, a u večerašnjoj epizodi stvari će se zahuktati dolaskom još jednog novog lika kojeg utjelovljuje glumica Csilla Barath Bastaić.


 

Doris je Denisova ljubavnica koja pristaje s njim ući u prevaru kako bi se zajedno dočepali barem dijela Đurinog nasljedstva. S Denisom je u otvorenoj vezi, zabavljaju se, ali bez obaveza. U zajednički plan da glumi Markovu kćer i tako uđe u trku za milijun, ulazi bez velikog problema, dovoljno joj je da vidi o kolikoj se cifri radi.

„Zahvalna sam da sam dobila priliku priključiti se tako dobroj i uigranoj ekipi kao što je ova u Kud puklo da puklo. Divni ljudi i sjajna atmosfera. Ne može bolje!“ kazala je Csilla čiji lik Doris nije oličenje inteligencije, slobodoumna je i sklona avanturi te će tako završiti i u krevetu s Damirom koji će joj se iskreno svidjeti.

Iako sudjeluje u Denisovom planu, ona nije zla i dijabolična osoba, to radi isključivo zbog novca. Kao takva će se jako brzo sprijateljiti i s Katom, Krešom i Tomislavom, dok će ju Marko, koji misli da mu je kćer koju nije znao cijeli život, svojom pretjeranom pažnjom pomalo nervirati, ali i postati joj simpatičan. Doris nije teško glumiti jadnu djevojčicu koja je odrasla s bakom jer joj je i životna priča takva. Kako je zapravo odrasla bez prave obitelji, tako će joj se svidjeti Došenovi, prva obitelj koja ju prihvaća.

Kako se Csilla snašla u ulozi Doris te kakve će sve pomutnje napraviti u Oštrovcu, ne propustite doznati već u večerašnjoj epizodi 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat!