Sveto se odluči na protuudarac seljanima: stavlja robu s isteklim rokom trajanja na akciju – sve upola. No, posljedica je Barbarino trovanje želuca.

127. Ep.

Sveto se odluči na protuudarac seljanima: stavlja robu s isteklim rokom trajanja na akciju – sve upola. No, posljedica je Barbarino trovanje želuca.

Katarini je krivo što je Mile završio u zatvoru pa zove Višnju da joj pomogne urazumiti Marka. S druge strane, Zdenka je sretna jer se Mile žrtvovao radi nje, ali i tužna jer je završio u zatvoru, te ljuta na Katarinu jer je njena obitelj kriva za to. Damir pokušava utješit majku, govoreći joj kako uskoro stiže Marko, koji će sigurno svjedočiti u Milinu korist i izbaviti oca iz zatvora. No, kada Višnja na prevaru dovede Marka u Oštrovac, on izjavljuje kako mu ne pada na pamet braniti Milu. Previše se boji Milice da bi se usudio reći pravu istinu.
Tomislav je zatečen planovima svoje majke da Snježani oduzme dijete. Pokušava se nekako iskupiti Snježani pa joj nudi dvjesto kuna, na što ona poludi.

Ane je pritisnuta problemima sa svih strana. Poziva Stipu i predlaže mu jedino moguće rješenje iz krize – opljačkati Milicu! Stipe se u početku protivi, ali na kraju ipak pristaje te oni kreću u akciju. Ane pokušava ukrasti Milici iz torbe kuvertu s novcem, ali ne uspijeva.

Uz sve probleme, seljani dobivaju nove uplatnice za hipoteke koje nemaju čime platiti. Katarina je duboko razočarana u svog oca. Želi pod svaku cijenu pomoći seljanima i nudi im novac od svog nasljedstva.


>>>> Kud puklo da puklo, 10. travnja