Zdenka odnosi Mili hranu, a Rakić ju prati i dolazi do Mile. No, Zdenka ga odalami košarom te Mile uspije pobjeći. I dok Stipe kuje plan kako ga izvesti iz Oštrovca, Rakić privodi Zdenku.

126. Ep.

Zdenka odnosi Mili hranu, a Rakić ju prati i dolazi do Mile. No, Zdenka ga odalami košarom te Mile uspije pobjeći. I dok Stipe kuje plan kako ga izvesti iz Oštrovca, Rakić privodi Zdenku. Ona mu ne želi ništa reći pa joj on zaprijeti zatvorom.

Ane poludi na Miličinu ponudu Snježani i vraća joj novac. Tomislav se naljuti na majku kad sazna što je pokušala napraviti i želi se pomiriti sa Snježanom. No, upadne usred vrlo emotivnog pomirenja kćeri i majke te ga one potjeraju.

Sveto je utrostručio cijene u dućanu jer nema od čega platiti kredit. Barbara se šokira kada doživi da njoj, kao novoj svojti, naplaćuje po tako nenormalnim cijenama. I seljani se pobune, na čelu s babom Marom, koja traži pomoć od velečasnog da urazumi Svetu. Velečasni s Josipom odlazi u Krasinac gdje kupuju namirnice za seljane, zbog čega se Sveto smrtno uvrijedi.

Tomislav i Ane se svađaju oko Snježane. Ane mu prijeti da je ostavi na miru, inače neće nikad vidjet svoje dijete. Tomislav to ispriča svojoj mami, na što ona poludi i zaprijeti Ane. U međuvremenu, Stipe sklanja Milu od inspektora kod Ane u kuću. U žustroj svađi, Milica uvidi da je Mile u kući te odaje inspektoru Milino skrovište. Inspektor, Zdenka i Damir dolaze u krčmu gdje Mile, kada čuje da je Zdenka ugrožena radi njega i da će je privesti za pomaganje bjeguncu, ponosno izađe pred inspektora i preda se.


>>>> Kud puklo da puklo, 9. travnja