Barbara odlučuje sama prepraviti Zokijev test, a Mirko moli Damira i Katarinu da odu vratiti zeca. Kada Zoki shvati da mu je zec spašen, briljira na usmenom dijelu natjecanja i Oštrovac pobjeđuje.

124. Ep.

Barbara odlučuje sama prepraviti Zokijev test, a Mirko moli Damira i Katarinu da odu vratiti zeca. Kada Zoki shvati da mu je zec spašen, briljira na usmenom dijelu natjecanja i Oštrovac pobjeđuje. Na zadovoljstvo Oštrovčana, Don Ante će morati vratiti kuglu natrag. Na sastanku Odbora, članovi izglasaju novo svečano mjesto za kuglu, to je obronak pored Miline kuće. No, Mile i Stipe ubrzo shvaćaju da će morati dinamitom raščistiti teren kako bi mogli postaviti kuglu.

Snježana odlazi, a Diana ostaje u suzama za najboljom prijateljicom. Tomislav se šokira kada od Zokija sazna da je Snježana trudna. Odluči razgovarati s njom i saznati istinu. Dolazi u Snježaninu kuću gdje pronalazi njeno pismo namijenjeno Ane. U šoku ga čita i shvaća da se Snježana uputila u Zagreb. Trči prema stanici ne bi li je sustigao. Ane također pronalazi pismo. Shvaća da joj je Snježana lagala i da je trudna. Ona uzima pušku i kreće za Tomislavom i Snježanom.

Za to vrijeme, Damir i Katarina se u brvnari prepuštaju strastvenim poljupcima. No, idilu prekidaju Diana i Josip koji im u panici javljaju kako Ane natjerava Tomislava i Snježanu s puškom po selu. Ane pod prijetnjom puške uvodi Tomislava i Snježanu u župni ured i zahtijeva od velečasnog Mirka da smjesta obavi ceremoniju vjenčanja.

>>>> Kud puklo da puklo, 7. travnja