Diana i Snježana ne govore Zokiju cijelu istinu pa Zoki zaključi da je Snježana bezgrešno zanijela i o tome se ispovijeda Mirku. On pokušava saznati što je bezgrešno začeće i otkriva Mirku da je Snježana trudna.

122. Ep.

Diana i Snježana ne govore Zokiju cijelu istinu pa Zoki zaključi da je Snježana bezgrešno zanijela i o tome se ispovijeda Mirku. On pokušava saznati što je bezgrešno začeće i otkriva Mirku da je Snježana trudna. Mirko razgovara sa Snježanom, koja odbija bilo kakav savjet da kaže istinu majci i Tomislavu. Ne sluša ni Dianu, kojoj je više dosta psihoze oko njene lažne trudnoće.
Milica, u funkciji Markove odvjetnice, nagovori Marka da cinka Milu i njega proglasi krivolovcem. Marko je pušten i obećava Milici da će ju štititi dok god ona misli plaćati njegov kredit. Kate i Damir susreću Marka koji uništava snimku Miličinog priznanja na mobitelu, a Rakić pak odlazi Mili i pripiše mu masnu kaznu. Milica, svjesna kako bez sječe nema profita, odluči otići iz Oštrovca i ostaviti članove Odbora na cjedilu.
Natjecanje u vjeronauku se zahuktava, a don Ante posjećuje Barbaru sa svojom savršenom kandidatkinjom Marijom. Nudi joj okladu: ako oštrovački kandidat Zoki pobjedi, Oštrovčani dobivaju natrag kuglu. Ako pobjedi Marija, Oštrovčani će morati istjerati vel. Mirka iz župe. Članovi Odbora odlučno odbijaju okladu. No, kada shvate koliko don Ante zarađuje na kugli, ipak se zamisle.


>>>> Kud puklo da puklo, 5. travnja