Tomislav dolazi u Zagreb prokazati Miličin plan da osramoti Snježanu, što mu i uspijeva. No, Snježana ostaje nesretna, misleći da se dizajneru Oliveru nisu svidjele njene kreacije.

147. ep.

Tomislav dolazi u Zagreb prokazati Miličin plan da osramoti Snježanu, što mu i uspijeva. No, Snježana ostaje nesretna, misleći da se dizajneru Oliveru nisu svidjele njene kreacije. Po povratku u selo, ona se osjeća poraženo, a Tomislav ne zna kako bi ju utješio. No, Tom dobiva poziv od dizajnera Olivera, koji mu govori da je zapravo oduševljen Snježaninim kreacijama i misli kako je ona talentirana djevojka.

Dok Krešo trpi batine Krasinačke braće, Katarina uspije pobjeći iz kuće te odlazi Damiru po pomoć. No, Mrki ju pronalazi. Ipak, Gavrani se ujedine i zaštite Katarinu, a Krešu spašava Hund koji je naglo živnuo, ugrizao Vjeku za stražnjicu i tako otjerao braću. Sretna Kata govori Hundu kako jedva čeka otići iz Oštrovca i zauvijek zaboraviti i ljude i selo. To čuje Damir te ostaje duboko povrijeđen.

Zoki je pobjedio na državnom natjecanju te putuje u Vatikan. I dok Mirko odluči novcem od klađenja platiti troškove Zokijevog puta, Sveto se pokušava s bocama pića i odglumljenim infarktom spasiti od seljana koji od njega traže svoj novac.

Dok selo priprema Zokija za Vatikan, Damir dobije ideju kako se osvetiti don Anti. Snimit će dokumetarni film o okrutnom karakteru don Ante i poslati ga po Zokiju u Vatikan da ga preda Papi. Svi su oduševljeni idejom pa se Josip i Damir bacaju na posao snimanja filma.

Barbara je pak zavidna velečasnom Mirku. Žali što ona ne može biti pratnja Zokiju. Mirko je uvjerava kako je na žalost takav protokol i on o tome ne odlučuje. No, Barbara ima drugi plan...

>>>> Kud puklo da puklo, 5. svibnja