Nakon seksa na radiju, sluđeni Mirko, na Josipov užas, uništava radio stanicu, a šokirani penzioneri negoduju i odbijaju glasati za ikoga od kandidata.

102. ep. - 4. ožujka

 Nakon seksa na radiju, sluđeni Mirko, na Josipov užas, uništava radio stanicu, a šokirani penzioneri negoduju i odbijaju glasati za ikoga od kandidata. Svi su poraženi, a Milica je ljuta na Tomislava jer je naštetio njenom planu. Ogorčeni Tomislav odlazi u krčmu gdje susreće Damira koji se, kad sazna da je cijelo selo čulo seks njega i Kate, odaje piću. Razočarani Damir napije se s Tomislavom i bijes iskaljuje na kugli, koja mu ne ispunjava želje.

Drugo jutro, Don Ante pronalazi kuglu na krasinačkom terenu i odvozi ju u svoje dvorište. Damir se budi nakon noći pijanstva i shvaća da kugle više nema. Odlazi k Tomislavu koji se pravi da se ničega ne sjeća, ali, pritisnut bijesnom Milicom, priznaje joj kako je on odgurao kuglu. Sjeti se i da je snimio video, ali brzo shvaća da je izgubio mobitel. Zoki pronalazi mobitel u šumi i ucjenjuje Tomislava da mu ga neće vratiti dok mu ovaj ne kupi čokoladu i mrkvu.

U međuvremenu, selo saznaje da je kugla kod don Ante. Milica, znajući da su jedini dokazi protiv njenog sina u njegovom mobitelu, proglašava Damira krivcem. Selo mu okreće leđa, ali on obećava da će vratiti kuglu. Očajan zbog svega, sretne Katarinu i otvoreno joj prizna da je kugla u Krasincu zbog nje – napio se kako bi nju zaboravio.