Mile se pravi bolestan da zadrži Zdenku kod kuće – ne želi da ide kod don Ante. Stvari se zakompliciraju kada don Ante posjeti Zdenku i natjera Milu da prizna kako nije bolestan.

143. Ep.

Mile se pravi bolestan da zadrži Zdenku kod kuće – ne želi da ide kod don Ante. Stvari se zakompliciraju kada don Ante posjeti Zdenku i natjera Milu da prizna kako nije bolestan. Uzrujana Zdenka odlazi kod Ante, a u Mili raste ljubomora. Odlučuje uzeti stvar u svoje ruke.

Katarina i dalje povrijeđena samuje u brvnari. Doris odlazi od Došena i susreće se s Denisom, koji prijeti da će je raskrinkati. Doris je prisiljena vratiti se i boriti za nasljedstvo. Katarina se uz Markovo inzistiranje naposlijetku vraća kući i sestre se mire.

Damir pronalazi pokidanu sliku Doris i njene majke, koju je ona bacila u kontejner. Rađaju se sumnje, osjeća da netko nešto muti.

Na Dianin nagovor, Snježana radi ručak za Bornu i Luku, Tomislavove prijatelje. Svi su sređeni, a Borna i Luka ne prestaju sa zadirkivanjem i gledanjem s visoka na seoske običaje. Nakon određenog suzdržavanja, Snježana poludi i izbaci ih iz kuće zajedno s Tomislavom, koji nije stao u njenu obranu. Snježana ostaje sama, ljuta i povrijeđena.


>>>> Kud puklo da puklo, 29. travnja

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju