Marko odluči potražiti Mirkovu pomoć kako bi pomogao kćeri pa velečasni Mirko dolazi grešnici Doris u pomoć. Doris mu priznaje kako se kaje zbog svega i obećaje da će se ispričati Katarini.

142. Ep.

Marko odluči potražiti Mirkovu pomoć kako bi pomogao kćeri pa velečasni Mirko dolazi grešnici Doris u pomoć. Doris mu priznaje kako se kaje zbog svega i obećaje da će se ispričati Katarini. Kata, međutim, nema nikakve tolerancije na Dorisine suze i isprike. Odlučuje da to više neće trpjeti, seli se iz kuće i doseljava ni više ni manje nego u Damirovu brvnaru.

Nakon što je Josip odvukao Dianu, Ante je prisiljen dati posao Zdenki. Novonastala situacija izaziva sve više svađa između Zdenke i Mile, koji sve više kipti od ljubomore.

Tomislav je pak nesretan jer je noć morao provesti na neudobnom kauču. Snježana ga pokušava udobrovoljiti, ali Ane nema milosti za njega. Tjera Tomislava da ode nacijepati drva za ogrijev.

U Oštrovac dolaze Luka i Borna, Tomislavovi ekscentrični prijatelji. Iznenade se kad saznaju da Tomislav očekuje dijete i namjerava stupiti u brak.


>>>> Kud puklo da puklo, 28. travnja

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju