Damir je revoltiran jer Zdenka, Biserka i Mile samo pričaju o tome kako će izgubiti stan, rastjeruje situaciji te tako udobrovolji svoju baku.

53.ep - 27. studenog

Damir je revoltiran jer Zdenka, Biserka i Mile samo pričaju o tome kako će izgubiti stan, rastjeruje situaciji te tako udobrovolji svoju baku. Sveto je prikupio dokaze da je Mile prije trideset godina dao seosku zemlju Krasincu i to koristi da ga izbaci iz odbora. Na Svetin prijedlog, odbor izglasava Barbaru kao novu članicu.
Mile priznaje Zdenki da je Barbara kriva za Svetin krah. Zdenka odlučuje direktno kod Vel. Mirka urgirati za pomoć. Uz male peripetije, Damir i Katarina napokon odvode Ivku njenoj ljubavi Šimi u starački dom. Tamo, gledajući Šimu i Ivku, shvaćaju koliko vole jedno drugo, pa sve kulminira poljupcem pred Đurinom kućom. Milica dolazi u selo i ulazi u pregovore s Don Antom, pokušavajući s njim skopiti pakt: dati će mu postotak zarade, ako se don Ante potrudi da Tomislav ostane jedini nasljednik. Milica namjerava potpisati da je Krasinac selo na čijoj je zemlji Đurina kuća, ali je u tome sprečavaju Marko, Sveto i Milka. Očajna Goga se slama pred Nediljkom. On, iako teška srca, i dalje ne popušta u strahu od don Ante: pristaje na financijsku pomoć djetetu, ali neće ostaviti svoju ženu zbog Goge.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju