U Barbarinoj kući u tijeku je lažno vjenčanje. Ljubo je iz pritvora doveo Srećka koji se na dogovoreni znak ruši u nesvijest. Ipak, Ljubo je sumnjičav i ne želi mu skinuti lisice.

114. Ep.

U Barbarinoj kući u tijeku je lažno vjenčanje. Ljubo je iz pritvora doveo Srećka koji se na dogovoreni znak ruši u nesvijest. Ipak, Ljubo je sumnjičav i ne želi mu skinuti lisice. No, Ljubo prima poziv od Mile koji ga moli za hitnu intervenciju jer su mu u kuću upali „provalnici“. Ljubo zaduži Damira da pazi na Srećka i odlazi spasiti Gavrane. Međutim, Stipe razotkrije Milinu diverziju i smrtno se naljuti na njega. Razočarani Ljubo shvaća da je upao u klopku i da su ga svi s kojima je blizak izdali, a Barbara i Sveto mu naposljetku priznaju da je Srećko pobjegao.
Katarina i Damir žele se ispričat Ljubi, no sve što Ljubo želi je dovršiti posao – pronaći Srećka. No, Srećko je već u bijegu. Na samom rastanku, Diana se smiluje ocu i daje mu sav novac zbog kojeg je i organizirana cijela operacija. Barbara i Josip su očajni, ne znaju kako se sada snaći. Marko se sprema sam krenuti u proizvodnju rakije. Tomislav ga uhvati na djelu pa ga Marko opija ne bi li ga spriječio da ga izda Milici. Pijani Tomislav dolazi u krčmu i klekne pred zaprepaštenu Snježanu. No, na prosidbu upada Ane koja pijanog Tomislava odvodi k Milici. Ane i Milica se posvađaju, Ane zaprijeti Milici, a Milica Tomislavu. Tomislav, ljut, uvrijeđen i pijan, svašta izgovori Milici, između ostalog, i da je pio s Markom koji radi svoju rakiju. Upavši u Markovu pecaru, Milica mu zaprijeti policijom ako ne prekine s tim kriminalnim poslom. Marko bježi iz štale u koju zaključa Milicu. No, zbog pregrijanog termostata, izbija eksplozija. Marko, Tomislav, Damir, Katarina i Ljubo krenu u pomoć Milici. Hrabri Ljubo razbija vrata štale i izbavi Milicu od smrti.