Velečasni uspije urazumiti Milicu i Ane koje na jedvite jade pristaju na Snježinu i Tomislavovu svadbu! Nakon gospićke gaže, Sveto je oduševljen svojim pjevanjem.

140. Ep.

Velečasni uspije urazumiti Milicu i Ane koje na jedvite jade pristaju na Snježinu i Tomislavovu svadbu!

Nakon gospićke gaže, Sveto je oduševljen svojim pjevanjem. Ipak, Duško predlaže Diani profesionalnu karijeru, no mora napustiti Tepavac bend, odnosno, Svetu. Diana je na mukama, no, kada Sveto podcijeni njen angažman, ona odluči prihvatiti Duletovu ponudu za solo pjevačicu, unatoč Josipovom protivljenju te odlazi na dogovor s Duletom, ne znajući da joj je Sveto za petama.

Nakon vođenja ljubavi, Doris dira u Denisovu muškost i Damira proglašava boljim ljubavnikom. Povrijeđeni Denis za osvetu dijeli komplimente Katarini, vrijeđajući tako Doris. Usput, napomene joj da bude dobra jer će ponovo zavesti Kate i preko nje doći do nasljedstva. Doris se buni jer se vezala uz tu obitelj. Posvađa se s Denisom.
U međuvremenu, Damir od Mile i Stipe saznaje za Denisa i Doris te se odluči suočiti s prevarantima. Denisu zaprijeti, a s Doris razgovara. Kada se Doris rasplače, Damir ju instinktivno zagrli što vidi Katarina i pomisli da su opet zajedno.

>>>> Kud puklo da puklo, 26. travnja