Mile u napadu ljubomore lupi Svetu, koji zove policiju. Ljubo ih oboje odvodi u pritvor, gdje Zdenka mora dati izjavu. Ona iskreno kaže što se dogodilo i Mile poludi jer opet nije na njegovoj strani.

29.ep - 23. listopada

Mile u napadu ljubomore lupi Svetu, koji zove policiju. Ljubo ih oboje odvodi u pritvor, gdje Zdenka mora dati izjavu. Ona iskreno kaže što se dogodilo i Mile poludi jer opet nije na njegovoj strani. Katarina i Damir su za to vrijeme popravljali stari Milin Tomos kako bi probudili u Mili i Zdenki staru strast. Damir je razočaran u oca kad shvati da se neće ispričati. Odvodi majku kući, i ona je zgrožena neredom. Krene sređivati te se Damir ponada da je odlučila ostati. Sveto i Mile provedu ugodnu noć u pritvoru ujedinjeni u mržnji prema Barbari. Mile se zamisli nad Svetinim riječima o Zdenki. Mile se ujutro vraća kući i ponada da se Zdenka vratila jer je sredila kuću. Ispostavi se da je ona ipak otišla, iako mu je skuhala njegovo omiljeno jelo. Damir motivira oca da motorom ide po Zdenku na autobusnu stanicu, pa budi Katarinu da proslave njihovo pomirenje.
Zdenki se sviđa Milina gesta, ali on se i dalje nije u stanju ispričati. Zdenka ga odbije i on odlazi, ali se slupa s motora. Katarina pregledava Milu, za čije je stanje Zdenka jako zabrinuta. Mile je dobro i tjera ih van da ostane nasamo sa Zdenkom. Zdenka i on zajedno jedu, šutke i u ljubavi, pomireni. Katarina i Damir se provozaju motorom. Tomislav je izvan sebe zbog Snježaninih optužbi da nije dobar u krevetu. Zove bivšu curu da mu ona potvrdi da je dobar, ali dogodi se suprotno. Krešo ovo čuje i zeza Tomislava. Tomislav ga moli da mu pomogne da vrati svoju mušku čast. Snježanu dočeka primamljiva pozivnica za noć koju neće nikada zaboraviti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju