Sveto saznaje da Gavrani imaju neobičnog gosta. Dolazi u Milinu kuću i prepoznaje Lea. Mile i Stipe su šokirani spoznajom da su ozlijedili Larissinog zaručnika.

138. Ep.

Sveto saznaje da Gavrani imaju neobičnog gosta. Dolazi u Milinu kuću i prepoznaje Lea. Mile i Stipe su šokirani spoznajom da su ozlijedili Larissinog zaručnika. I dok oni strahuju da se Leo ne sjeti tko ga je oborio autom, Sveto se svim silama trudi odvući Lea na svadbu, kako bi imao svoj dugoočekivani nastup. No, dezorijentirani Leo nema nikakvog sjećanja na Larissu i samo gleda kako će pobjeći. Diana se naslađuje Larissinoj nesreći, ne vjerujući kako je zgodnog tipa skupila. Kako odmiče dan, situacija se sve više komplicira i sve eskalira tučnjavom Oštrovčana i Krasinčana.

Snježana je u komi zbog nesmotrenog Tomislava koji kako zine, tako nešto pokvari. Glavu mu pred pobješnjelom Ane spašava vel. Mirko, koji odluči uz malo laži pomoći budućim mladim roditeljima da se združe. Snježana i Tom su opet zajedno.

Nakon što mu tjelovježbom otkloni bolove, Marko ima same hvalospjeve za svoju novootkrivenu kćer. Njegova fascinacija novom kćerkom dovodi Katarinu do ludila. Odbačena i depresivna, ne vidi više razloga za ostanak u Oštrovcu. Čak ju je i Hund izdao.

>>>> Kud puklo da puklo, 23. travnja