Katarina bezuspješno pokušava naći posao, a Zdenka joj dolazi donijeti juhu. Katarina se otrese na Zdenku, zbog čega joj poslije Damir dolazi očitati bukvicu.

79.ep - 22. siječnja

Katarina bezuspješno pokušava naći posao, a Zdenka joj dolazi donijeti juhu. Katarina se otrese na Zdenku, zbog čega joj poslije Damir dolazi očitati bukvicu. Josip daje otkaz na svoje mjesto u odboru, a Mile i Sveto žele da se definira tko je novi predsjednik. Barbara dolazi od njih uzeti izjave za članak o Uskoku; oni je mole da članak ne napiše, a zauzvrat joj nude mjesto u odboru. Barbara je voljna pristati, kad dolazi Ane bijesna zbog Barbarine kritike njenog lokala u Gospićkom listu. U obračunu koji uslijedi Ane zabrani odboru da primi Barbaru, i zaprijeti paklenom odmazdom. Mirko uzima stvari u svoje ruke. Anin lokal zjapi prazan, a Tomislav dodatno razljuti Anu kad joj kaže da se slaže s autoricom teksta, i zaključi da kuha bolje od nje. Ane prihvaća kulinarski izazov, ali izgubi. Tomislav je tako zaradio sedam dana korištenja Anine kupaone. Na sastanku odbora prisutne su uz ostale članove i Barbara i Ane - sa svakom od njih Mirko je odvojeno popričao. Barbara ponovo ulazi u odbor, a nova predsjednica je Ane!
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/product/serije/17445-kud-puklo-da-puklo"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Sep2014/60989258.jpg"></a></p>