Damir se uspne do Katarinine sobe, gdje ga dočekaju zaprepaštene Kate i Doris, ali i Marko, koji ga puškom istjera iz kuće, ponosan na sebe što je uspješno zaštitio svoje dvije kćeri.

137. Ep.

Damir se uspne do Katarinine sobe, gdje ga dočekaju zaprepaštene Kate i Doris, ali i Marko, koji ga puškom istjera iz kuće, ponosan na sebe što je uspješno zaštitio svoje dvije kćeri. Ipak, Katarina je i dalje ljuta na Doris zbog Damira, no pokušava se suzdržati. Tu situaciju nimalo ne olakšava Marko, koji cijelo vrijeme favorizira Doris.

Tomislav je oduševljen snimkom s ultrazvuka, no oduševljenje prekida bijesna Snježana koja dolazi ravno u njegovu kuću i uzima mu dvd. Tomislav posluša Krešin savjet te odluči Snježani prirediti romantično iznenađenje. No, njegov podvig pođe po zlu kad ga bijesna Ane zamijeni za provalnika.
Vraćajući se džipom iz Gospića, Stipe i Mile pregaze Lea te ga onesvještenog odvode u Milinu kuću.

Kada se stradali Leo probudi, shvati da pati od amnezije i ne može se sjetiti odakle dolazi ni kako mu je ime. Katarina dolazi pregledati Lea te ona i Damir izmijene nekoliko žučnih riječi. Stipe i Mile oklijevaju Lea odvesti u bolnicu jer se boje da će ih izdati. Na kraju ipak priznaju Damiru što su napravili. Damir im prijeti da hitno odvezu ozlijeđenog mladića u bolnicu inače će zvati policiju. Za to vrijeme, očajna Larissa govori Sveti da je vjenčanje otkazano jer joj je zaručnik nestao.


>>>> Kud puklo da puklo, 22. travnja