Pred Đurinom kućom pojavljuje se starica Ivka koja se očito izgubila. Tomislav i Krešo su u panici jer misle kako su Oštrovčani poslali staricu da ih opet zarazi. Dolaze Višnja i Marko. I oni se zabrinu zbog prisustva nepoznate starice.

50.ep - 24. studenog

Pred Đurinom kućom pojavljuje se starica Ivka koja se očito izgubila. Tomislav i Krešo su u panici jer misle kako su Oštrovčani poslali staricu da ih opet zarazi. Dolaze Višnja i Marko. I oni se zabrinu zbog prisustva nepoznate starice. Marko je siguran da je urota u pitanju. Katarina shvaća da je Ivka Damirova baka.
Sveto pokušava izbaciti Milu iz odbora, ali u zadnji trenutak u ured upada velečasni Mirko i sprečava da izbace Milu. Sveto je bijesan zbog toga. Marko odlučuje da će izgraditi zid kako bi ogradio svoju obitelj od luđaka Oštrovčana. Katarina dovodi staricu Ivku kod Gavrana. Zdenka je jako zabrinuta kako je starica uspjela sama došetati od Gospića do Oštrovca. Naziva svoju sestru koja se brine o njihovoj majci i optužuje ju da ju je zanemarivala. Sestre se posvađaju i Zdenka odluči da će Ivka ostati živjeti kod njih. Josip odlučuje prihvatiti Milin novac i otvoriti dućan. Sveto pobjesni i optužuje sina da ga je izdao. Marko je ozbiljno prionuo na posao gradnje zida oko Đurinog imanja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju