Šokiran saznanjem da Snježa nosi blizance, Tomislav odlazi u krčmu kako bi joj pružio podršku. On joj pruža DVD koji je ukrao te Snježana shvaća da to nije njen DVD i da Tomislav, zapravo, nema pojma kako se preziva majka njegovog djeteta.

136. Ep.

Šokiran saznanjem da Snježa nosi blizance, Tomislav odlazi u krčmu kako bi joj pružio podršku. On joj pruža DVD koji je ukrao te Snježana shvaća da to nije njen DVD i da Tomislav, zapravo, nema pojma kako se preziva majka njegovog djeteta. Bijesna Snježana odbija mu dati DVD sa snimkom ultrazvuka. No, Diana se sažali i daje mu slike.

Tepavac bend dobiva svoju prvu gažu i odmah kreću problemi. Angažira ih Larissa koja se udaje za bogatog stranca i ne propušta priliku to dobro nabiti Diani na nos. Uvrijeđena Diana uzvraća uvrede i odbija svirati na Larissinoj svadbi. Očajni Sveto moli Dianu da se predomisli, pošto su potpuno bez novca.

Doris dolazi Damiru na vrata. On ju odbija, govori joj istinu o njemu i Katarini te da ne može biti s njom radi Kate. Mile vidi priliku u novoj nasljednici pa je poziva na kavu. Tjera Damira da se baci na Doris, jer želi dio nasljedstva. No, Zdenka nije impresionirana, njoj je draža Kate.

Iako mu je Marko zaprijetio da se više ne približava njegovim kćerima, Damir želi doći do Katarine da joj ispriča što se točno dogodilo, ali ona odbija bilo kakav kontakt s njim. Naposlijetku, uz Josipovu pomoć, pokuša se ljestvama popeti do Katine sobe. No, Hund lavežom izmami Marka iz kuće...

>>>> Kud puklo da puklo, 21. travnja