Sveti je dosta i Barbare i njenog prigovaranja pa on traži od nje da mu plaća stanarinu. Barbara ostaje zgrožena na njegov prijedlog. U međuvremenu, Barbara uhvati Zokija s ukradenim papinim prstenom.

153. ep.

Sveti je dosta i Barbare i njenog prigovaranja pa on traži od nje da mu plaća stanarinu. Barbara ostaje zgrožena na njegov prijedlog. U međuvremenu, Barbara uhvati Zokija s ukradenim papinim prstenom. Šokirana Zokijevim činom, odluči vratiti prsten u Vatikan. No, u zadnji čas se ipak predomisli, što primijeti Zoki te o tome obavijesti velečasnog pa i Zoki i Barbara dobivaju od Mirka pokoru - moraju čistiti.

Zdenka moli Stipu da urazumi Josipa i Damira pa Stipe odluči pomoći dečkima, tako što će ih trenirati i naučiti par obrambenih poteza.

Mile se udomaćio u Stipinoj kući pred televizorom. Stipi je dosta toga i kupuje Mili polovni televizor kako bi ga se riješio. Po povratku kući, Mile i Zdenka svađaju se oko dva televizora i pravu prednosti nad njima.

Damir i Josip dolaze na posao gdje kao pravi izbacivači trijumfalno svladaju Vjeku i Mrkog. Drugo jutro, Josip Diani prepriča 'borbu' s Krasinčanima.


>>>> Kud puklo da puklo, 13. svibnja