Zbog peripetija sa slikom Gospe, seljani se velečasnom pokušavaju iskupiti poklonima, ali ih on odbija i tjera da zasuču rukave.

135. ep.

Zbog peripetija sa slikom Gospe, seljani se velečasnom pokušavaju iskupiti poklonima, ali ih on odbija i tjera da zasuču rukave. Seljani su uvrijeđeni, a i potreseni kad saznaju da Došeni imaju još jednog kandidata za nasljedstvo. Naime, odvjetnik je odlučio da Doris smije dobiti novac, ali ako ostane punih godinu dana u selu, kao i njeni rođaci.

Sveto odluči zaraditi koju kunu i prijavi se na oglas u kojem se traži bend za svadbu. On postaje pjevač, Diana svira sintesajzer, a Josip je zadužen za snimanje snimke sa svadbe. Improviziraju salu u boravku i snimaju spot.

Kada u krčmi sretne zajedno Katarinu i Doris, Damir poduzima sve kako bi izbjegao zajedničko društvo. Kada ostanu same, Doris ispriča Katarini što se dogodilo između nje i Damira u brvnari te Katarina doživi slom.

Na Miličino inzistiranje, Tomislav odlazi sa Snježanom na pregled, no tamo se posvađaju. Znatiželjni Tomislav ulazi u ordinaciju i krade snimke s ultrazvuka. Krešo mu 'čita' snimke i otkriva da Snježa nosi blizance.


>>>> Kud puklo da puklo, 20. travnja